Lekker spelen bij Overrhyn

Afgelopen zaterdag was helaas alweer ons laatste optreden van dit jaar. De locatie was ditmaal zorgcentrum Overrhyn in Leiden. Er zat toch wel een bijzonder tintje aan het optreden, want het was de laatste keer samen met onze zangeres Lisa.  Lisa heeft vijf jaar gezongen bij onze bigband en is vorig jaar afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium. Inmiddels tijd voor Lisa om haar vleugels te spreiden en verder met haar muzikale reis te gaan. Volgens Lisa waren de afgelopen jaren zeer leerzaam voor haar en kijkt zij (en wij) hier tevreden op terug.    

 

Om 14.30 precies begonnen we met onze vertrouwde `You`ll  never walk alone`, waarbij de sfeer meteen goed werd neergezet.  De mensen die in de zaal zitten zijn altijd een cadeautje. De glimlach die je op iemand zijn gezicht ziet verschijnen bij al vaak de eerste klanken zijn zo puur en eerlijk. Daarvoor alleen zou je dit wel iedere dag willen doen. Die glimlachen op die gezichten van oor tot oor, het geklap en mensen die spontaan opstaan om een dansje te doen. Zij zijn vaak de motor van een goed lopend optreden, of anders gezegd `zij zijn in principe de olie die de motor (het orkest) goed doet laten lopen!` Na een lekker klinkende eerste set was het niet moeilijk dit na een korte pauze weer verder voort te zetten en het feestje weer op te laten laaien. Aan al het goede komt een eind, dus ook aan dit optreden, waarbij Lisa na afloop nog is extra in het zonnetje werd gezet met een mooie bos bloemen. 

 

Tevreden sloten we ook dit optreden weer met elkaar af, waarbij nog even kort nagepraat werd en er toch wel met een dubbel gevoel huiswaarts gekeerd werd. Bigband Oegstgeest is een topper kwijt, maar niet getreurd….Nu heb jij de kans om ook al dit moois met ons samen te beleven! We zoeken namelijk een nieuwe zanger(es) voor onze geweldig leuke, mooie en gezellige bigband.  Doe jij de volgende keer met ons mee?       

 

 

 

PK