Zangeres gezocht

Wij zoeken een nieuwe zangeres voor onze zeer gezellige bigband.

VACATURE VERVULD

 
Ben jij degene die extra swung aan onze band kan geven? Dan hebben wij een groot aantal arrangementen in ons repertoire in uiteenlopende stijlen waarin jij je weg kan vinden.
We verwachten van jou dat je enige ervaring hebt in (solo-)zingen, dat je enthousiast bent en dat je bladmuziek kunt lezen. Je hoeft niet perse eerder met een bigband gezongen te hebben, maar ervaring hiermee of met bv een swingcombo is wel een pré.
 
Je bent, net als alle muzikanten, lid van de band. In overleg met de dirigent en bestuur kom je wekelijks of eens per 2/3 weken naar de repetitie. Samen kiezen we de vocale nummers waar we aan gaan werken. Jouw stembereik is hierin erg van belang én je hebt de ruimte om aan te geven welke nummers je leuk vindt om te zingen.
 
Lijkt het je leuk om bij ons te komen zingen? Bel dan naar onze voorzitter Erika Klap: 071-5223796 of mail ons op bigbandoegstgeest@gmail.com.
Wij willen graag van je horen wat je aanspreekt in onze band en welke ervaring en muzikale achtergrond je hebt.