Drukke tijden

Op zaterdag 29 september speelden wij voor de tweede keer bij de Fantastisoos in Oegstgeest. En wat een enthousiasme!

 

In een tikje krappe behuizing ging onze band van start voor een publiek van mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. We probeerden ons in te houden om het publiek niet naar buiten te blazen. Misschien hadden we de deuren en ramen open moeten gooien, zodat de najaarswind onze klanken in de wijk had kunnen verspreiden samen met de herfstbladeren. Het publiek was zo gezellig en enthousiast dat de band gaandeweg het optreden de schroom helemaal verloor. Nog steeds ingetogen in volume, maar met heel veel plezier speelden wij onze twee sets. 

 

Wij komen graag volgend jaar weer terug en de begeleiders van de Fantastisoos zien ons ook graag weer komen. Wat is het toch fijn om met elkaar en de muziek een fijne middag te kunnen beleven.

 

 

Een fijne middag hadden we ook op zondag 8 oktober bij de najaarsmarkt in De Eendenkooi te Zoeterwoude. Hier mochten we de middag afsluiten met een optreden tussen 4 en 5 uur ’s middags. Het was een drukte van belang in de Eendenkooi. De dreigende wolken hadden ervoor gezorgd dat de hele markt binnen was opgezet. Zo misten we het najaarszonnetje, maar hadden we ook geen last van de wind die er anders vast met onze bladmuziek vandoor was gegaan. Ook hier een enthousiast publiek en vanuit onze ooghoeken zagen we de een na de ander meedeinen op de muziek. Als er volgend jaar weer een najaarsmarkt is, komen we graag nog eens spelen. Dan zullen we wel iets eerder op de middag komen spelen, zodat we daarna nog een rondje markt kunnen doen en kunnen genieten van alle mooie én lekkere dingen die er te koop werden aangeboden.

 

 

 

 

MvV