Uncategorized

27 november Big Band Dinner Event

27 november Big Band Dinner Event | Parochiehuis Nieuwkoop
16:00 – 19:00
Entree €33,- p.p. excl drankjes of €10,- p.p. excl drankjes en eten
info: 06-38225607 | kittyvanderpijl@gmail.com

Bigband Oegstgeest geeft verrassingsoptreden Woongroep ’s Heerenloo

Afgelopen zaterdag 16 mei hebben een aantal leden van Bigband Oegstgeest een verrassingsoptreden gegeven bij de cliënten en de verzorgers van de zorggroep van ’s Heerenloo aan de Jac P. Thijssenlaan in Poelgeest (De Fantastisoos).

Via deelname aan het “Koren voor koren” project van het Fonds 1818 hebben de Bigband en de mensen van deze zorggroep elkaar een aantal jaar geleden leren kennen.

Het jaarlijkse optreden bij hen is altijd een feest, maar kan nu jammer genoeg niet doorgaan. Daarom wilde de band deze mensen in deze moeilijke tijd toch graag verblijden met een spontaan optreden.

Het  weer werkte mee dus werden vanaf de straat een aantal nummers gespeeld en kon er heerlijk in de tuin en vanaf verschillende balkons naar de muziek geluisterd worden.

Zowel voor het publiek als voor de muzikanten was het verrassingsoptreden een succes!

Goed van start!

 

Big Band Oegstgeest beloofd er weer in 2019 een fantastisch en muzikaal jaar van te maken! Zo zijn wij al weer een tijdje onder de bezielende leiding van dirigent Wouter Kluck ons zeer uiteenlopend repertoire aan het opschonen en een aantal nieuwe “pareltjes” van nummers aan het instuderen! Benieuwd? Check dan onze agenda en kom is kijken bij één van onze optredens! Zien we u daar??

Nieuwe dirigent!

 

De directie van de big band Oegstgeest is in handen van Wouter Kluck.
Gedreven leidt hij de big band naar een hoger niveau. Op de repetities diept hij de muziek uit (en dat gebeurt ontspannen met veel aandacht en veel plezier) zodat er op de optredens een echte authentieke big band sound is!
Wouter Kluck is buiten een bezield dirigent ook vooral trompettist.
Hij studeerde jazz trompet bij Ack van Rooyen, Jarmo Hoogendijk en Jan Oosthof en is actief in de pop, latin, jazz, klassiek en musical scene. Ook arrangeert hij stukken, o.a. voor big band